Треньорът на Левски Делио Роси коментира победата с 3:0 над

...
Треньорът на Левски Делио Роси коментира победата с 3:0 над
Коментари Харесай

Роси доволен от футболистите, от подготовката и от Спас Русев

Треньорът на Левски Делио Роси разяснява успеха с 3:0 над австрийския Волсбергер в контролна среща от лагера в Малта. Италианецът изрази удовлетворение от работата на всички футболисти и от визитата на притежателя Спас Русев. Роси за следващ път разгласи, че контролите са просто тренировки за него.

„ Това са контролни срещи, които са тренировки за нас. Нямат огромна стойност. Вървим напред, което е в резултат на тренировките. Търсим нови, различни способи, с цел да подобрим играта си. Има доста нови неща, които ще вършим ”, разяснява Роси след дуела.

„ Преди всичко съм удовлетворен, че президентът на Левски пристигна да ни види. Това значи, че той се интересува от тима. Русев знае, че са ни необоходими футболисти на някои постове. Работи се по въпроса, най-вероятно ще се откри нещо. За момента няма нищо съответно ”, продължи наставникът на „ сините ”.

„ Според мен Мапуку не е централен нападател. Той би бил доста по-полезен, в случай че играе по крилото, тъй като по-добре може да употребява своята експедитивност. Ще има три дни отмора, само че не за всички. Много ще останат тук и ще упражняват. Сега стартира втората част на подговотката. Продължаваме да работим по физическите индикатори, само че още повече ще работим по техническите ”, добави италианецът.

„ Всички, които работят желаят да реализират резултати. Ясно е, че резултатите те карат да работиш по-добре. За мен, макар резултатите, ние работихме доста добре. С такива резултати ще работим още по-добре. Футболистите не са привикнали с такова натоварване ”, приключи Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР