Треньорът на Левски Делио Роси е обявил пред ръководството, че

...
Треньорът на Левски Делио Роси е обявил пред ръководството, че
Коментари Харесай

Делио Роси иска защитници и халфове

Треньорът на Левски Делио Роси е оповестил пред управлението, че има потребност главно от бранители и халфове през лятото. Италианецът към този момент е провел прелиминарен диалог за селекцията, която следва да бъде направена. В последно време " сините " демонстрираха, че в действителност имат потребност от други възможности на титулярите в защита. Прохазка се наложи да размени Цветкович, когато се контузи, а Горанов също остава без конкуренция на левия бек, откакто стана ясно, че Антонио Фигейредо си потегля от " Герена ".

Почти по сходен метод стоят нещата и в центъра на защитата с Давид Яблонси и Холмар Ейолфсон. Те имат единствено един действителен съперник в лицето на Аймен Белаид, който обаче също е доста евентуално да си тръгне през лятото. В средата на терена пък италианецът не счита да употребява Нелуц Рошу и Антони Белмонт.

Роси не си е правил устата за привличане на нападатели и очевидно ще разчита Ривалдиньо да покаже същинското си лице през идващия сезон.

Междувременно стана ясно, че на Левски е бил препоръчан халфът на швейцарския Вил Зе Едуардо. Футболистът е клиент на " Феърплей ейджънси ", която съставлява и звездата на " сините " Паулиньо.

" Стандарт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР