Треньорът на Лацио Симоне Индзаги нямаше как да е доволен

...
Треньорът на Лацио Симоне Индзаги нямаше как да е доволен
Коментари Харесай

Индзаги: Лацио ще излезе от групата

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги нямаше по какъв начин да е удовлетворен след загубата с 1:4 от Айнтрахт (Франкфурт) в група “Н” на Лига Европа. Въпреки това наставникът е убеден, че “Орлите” ще продължат напред в идната фаза на шампионата.

“Има защо да съжаляваме и считам, че можеше да се представим по-добре. Ако не бяха някои основни моменти в мача, можеше и да не загубим. Дори и с 10 индивида имахме опция да изравним посредством Корея, само че по-късно реферът ни остави с 9 души и към този момент нямаше какво да създадем. Смятам, че нарушаването на Корея бе за жълт, а не за пряк червен картон. Не си диря оправдания, само че е тъпо, тъй като играхме сносно в началните 25 минути. Когато играем по този метод, сме способни на огромни неща. След това обаче излязохме от релси. Ядосан съм за метода, по който получихме първия гол, тъй като прекомерно елементарно изпуснахме нападателя на съперника”, съобщи Индзаги.

“Въпреки, че сме в много равностойна група, имам вяра, че ще продължим напред. Трябва постоянно да се учим от сложните моменти. Аз съм оптимист. За страдание Лацио получава повече внимание, когато загуби два мача, а не когато запише пет победи”, счита експертът.

Лига Европа 2 кръг, четвъртък 4 октомври  Айнтрахт Франкфурт 4:1краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР