Треньорът на Лацио - Маурицио Сари, нямаше как да бъде

...
Треньорът на Лацио - Маурицио Сари, нямаше как да бъде
Коментари Харесай

Сари: За Спалети предстои да стане крал на Неапол

Треньорът на Лацио - Маурицио Сари, нямаше по какъв начин да бъде неудовлетворен, откакто играчите му нанесоха първа домакинска загуба за Наполи през сезона, побеждавайки с 1:0 „ адзурите “ на личния им „ Диего Армандо Марадона “.

„ Тази победа значи три точки. Това са значими три точки против тим, който играе собствен личен сезон. Мисля, че досега те имаха 11 победи и 1 тъждество вкъщи. Затова да спечелим тук значи доста. Представихме се на високо равнище от позиция на внимание, фокус, отдаденост и предпочитание за победа. Мисля обаче, че има какво да се желае от позиция на техниката “, съобщи Сари.

„ За нас казусът в никакъв случай не е бил да се представим добре в един мач, казусът е да покажем неизменност. В съпоставяне с предишния сезон имаме по-малко недостатъци, не вършим толкоз неточности, тъй че се надявам, че сме намерили правилния път.

„ Това бе тежък мач за крилата ни, които трябваше да се жертват за тима и да оказват помощ в защита, когато бековете на Наполи се включваха в офанзива. Да видя, че те са подготвени да работят за тима е доста прелестно за мен като треньор. Хората споделят, че Сари не прави промени в състава си, само че в последните три мача съм употребявал общо 21 играчи. Днес не направих ротации, само че вижте с каква пейка разполага Наполи спрямо нашата “.

„ След този сезон, в случай че Спалети изведе тима до купата, което съм сигурен, че ще се случи, той ще стане крал на Неапол. Винаги е хубаво да побеждаваш, само че в Неапол това е още по-специално. Радвам се за Лучано, че ще усети тази тръпка “, приключи Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР