Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер с огромна доза

...
Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер с огромна доза
Коментари Харесай

Ули Вегнер: Кубрат ще се бие за световна титла тази година

Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер с голяма доза убеденост съобщи, че българският боксьор в тежка категория до края на 2018 година ще има дуел, в който ще бъде заложена международна купа.

От думите на 75-годишния експерт не стана ясно кой противник засяга за своя ученик. Немският треньор даде малко изявление за box-sport.de, в което разкри част от проектите си за календарната година.

Вегнер: Първо да оздравея, след това нападаме

Вегнер, който неотдавна претърпя интервенция поради проблеми с простатата, към момента продължава лекуването си, само че към този момент мисли по какъв начин да помогне на гении като Леон Бун и Албон Первизай да създадат първите си съществени стъпки при експертите. Основният му приоритет си остава Кубрат Пулев, който към този момент е подготвен да се бие след травмата, осуетила супер дуела му против сензацията в тежка категория Антъни Джошуа.

„ Бих желал с Кубрат Пулев още веднъж да нападаме. Нашата цел е да се боксираме за международна купа в тежка категория през 2018-а”, съобщи Вегнер.

Треньорът на Кобрата продължава лекуването си

„ Дали може да има мач против международния първенец на Световната боксова асоциация (WBA)? От позиция на Кубрат това несъмнено е опция. Аз обаче не бих предложил сходен дуел на Мануел Чар”, със самочувствие сподели немският треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР