Треньорът на Керала Бластърс Дейвид Джеймс заяви, че включването на

...
Треньорът на Керала Бластърс Дейвид Джеймс заяви, че включването на
Коментари Харесай

В Керала: Бербатов е нашият диригент

Треньорът на Керала Бластърс Дейвид Джеймс съобщи, че включването на Димитър Бербатов през второто полувреме е помогнало на тима да резервира преднината си при успеха с 1:0 като посетител на НортИйст Юнайтед. Българинът се появи в игра в 69-ата минута на мястото на испанеца Виктор Пулга и действаше като полузащитник.

"Берба имаше основна роля, откакто влезе като запаса. Той доста добре дирижираше играта на тима и ни оказа помощ да запазим преднината си ", разяснява Джеймс.

"Не беше най-хубавият ни мач, само че в предходни срещи сме играли по-силно, само че пък не сме успявали да спечелим. Все отново в края се брои резултата. Не считам, че сме имали шанс да победим. Вкарахме прекрасен гол след статично положения, наш първи през сезона от бранител ", сподели още Джеймс.

Керала Бластърс стигна до триумфа с попадение на някогашния защитник на Манчестър Юнайтед Уес Браун с глава след центриране от корнер на Джакичанд Синг в 28-ата минута, написа "Блиц ". С триумфа тимът се утвърди на петото място с 24 точки и резервира шансове да се класира за плейофите за купата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР