Треньорът на женския волейболен Левски София Петър Шопов посочи ЦСКА

...
Треньорът на женския волейболен Левски София Петър Шопов посочи ЦСКА
Коментари Харесай

Треньорът на Левски сочи ЦСКА за фаворит Вечното дерби

Треньорът на женския волейболен Левски София Петър Шопов уточни ЦСКА за любимец в утрешното постоянно дерби. 

Двубоят е от 16,00 часа в залата на „ Червено знаме “ и опълчва втория (ЦСКА) против третия (Левски) във краткотрайното класиране. 

„ Определено това е огромно дерби, уповавам се да покажем, каквото сме упражнявали и нашата игра. Нямаме кадрови проблеми, някои девойки имат дребни болежки, само че това е обикновено в спорта. Ще разгадавам на всички “, разяснява пред „ Мач Телеграф “ Шопов.
 Петър Шопов пред Block Out: Искам Левски да печели трофеи и при девойките, и при дамите Петър Шопов пред Block Out: Искам Левски да печели трофеи и при девойките, и при дамите
Той дефинира ЦСКА като любимец на книга в мача и показа мнението си за наставникът на противника Юлия Иванова. 
 Петър Шопов пред Sportal.bg: Левски постоянно си слага високи цели Петър Шопов пред Sportal.bg: Левски постоянно си слага високи цели
„ Определено ЦСКА е по-обиграният състав, имат няколко по-опитни състезателки, само че това не значи, че сме се предали. Юлия е отличен треньор. Имал съм мачове против нея, само че не помня какъв ни е салдото “, сподели още Шопов.

В последния кръг воденият от него отбор победи с 3:0 вкъщи варненския ДКС и записа трети триумф от началото на сезона. „ Сините “ събраха 8 точки, а водач с 12 е Марица.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР