Треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира равенството с Аталанта (2:2)

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира равенството с Аталанта (2:2)
Коментари Харесай

Индзаги: Хората със сигурност са се забавлявали, но за нас равенството оставя горчив вкус

Треньорът на Интер Симоне Индзаги разяснява равенството с Аталанта (2:2) в Серия А.

“Хората сигурно са се забавлявали, само че за нас равенството оставя горчив усет, тъй като заслужавахме повече. В огромна част от мача играхме доста добре, а против нас беше мощен противник, какъвто е Аталанта. За всеки треньор е наслаждение да види футболисти, които влизат от скамейката с праивилната настройка и окуражени да оказват помощ на тима”, съобщи Индзаги.

“Започнахме добре, само че от 25-ата минута до края на полувремето Аталанта доминираше. Съжаляваме най-много за пропуските след почивката, само че и Хуан Мусо направи впечатляващи спасявания. Решението Димарко да извърши дузпата беше мое. Сутринта Чалханоглу и Лаутаро Мартинес упражняваха дузпи, само че и двамата бяха заменени. Изборът беше сред Димарко и Перишич. Жалко за Федерико, щеше да е хубаво да вкара надвит гол пред нашите фенове”, добави още той.

“И двата тима дадоха всичко от себе си, с цел да стигнат до успеха. Николо Барела към този момент няколко години е непрекъсната големина в състава. Той е приключен халф, един от най-хубавите в Европа, и представянето му не ме изненадва”, сподели треньорът на "нерадзурите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР