Треньорът на Интер - Симоне Индзаги е силно притеснен как

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги е силно притеснен как
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Има повече притеснения, отколкото сигурност след тази дълга пауза

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги е мощно обезпокоен по какъв начин ще наподобява тимът му след седемседмичната пауза за Световното състезание по футбол. " Нерадзурите " одобряват водача в Серия А Наполи в дербито на следващия ден при подновяването на калчото.

Наполи сложи клубен връх от 11 следващи турнирни победи преди паузата и ще изравни общия връх на Ювентус с победа над отбора на Индзаги.

" Има повече терзания, в сравнение с сигурност, такава дълга пауза е нещо ново за всички. Работихме доста, тези, които дойдоха по-късно от Световното състезание, наваксват изоставането, удовлетворен съм от всички. Очакваме с неспокойствие да стартираме още веднъж, мачът от предишния сезон беше трогателен, който ни даде подтик за идващите месеци. Знаем, че ще се надигнем против страховит тим, единственият непобеден в Европа ", сподели Индзаги пред кореспонденти.

Треньорът е удовлетворен от завръщането в строя на многото контузени преди паузата.

" Най-накрая имаме четирима нападатели, Лаутаро Мартинес дойде преди четири дни, само че той е добре, Хоакин Кореа се усъвършенства, Един Джеко и Ромелу Лукаку упражняват с тима. Имаме две тренировки и ще преценява кои да играят ", сподели Индзаги.

Интер е пети в класирането на Серия А, като изостава от водача Наполи с 11 точки, само че Индзаги към момента не се е отказал от Скудетото.

" Остават още 23 мача и желаеме да възстановим изгубените позиции против един от най-хубавите тимове в Европа. Всичко ще се реши на терена, ние сме мощен колектив с невероятни почитатели ", сподели той.
 Лукаку: Искам да остана в Интер
Лукаку: Искам да остана в Интер

" Искам да продължа тук, защото обичам този клуб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР