Треньорът на Интер Лучано Спалети похвали своите играчи след победата

...
Треньорът на Интер Лучано Спалети похвали своите играчи след победата
Коментари Харесай

Спалети: Правим по-малко грешки

Треньорът на Интер Лучано Спалети похвали своите играчи след успеха с 4:0 над Рапид (Виена) в реванша от 1/16-финалите в Лига Европа. Той счита, че отборът му демонстрира усъвършенстване в играта си и прави по-малко неточности от преди.

“Подобряваме играта си и вършим все по-малко неточности. Отборът върви в вярната посока, само че би трябвало да подъдржаме този стандарт в представянето ни. На моменти играем под опциите си и не съумяваме да покажем какво можем на терена. Този път използвахме главите си добре във значимите моменти от мача. Представихме се добре, а играчите демонстрираха професионализъм и вярна настройка. Поведохме рано, което ни разреши да вземем надзор над дуела. През първото полувреме можехме да се представим и по-добре, само че значимото е, че не загубихме баланс и успяхме да вдигнем равнището през второто полувреме”, съобщи Спалети.

Той разяснява и идния чоп: “Има няколко тима, които наподобяват по-силни най-малко на хартия, само че в случай че желаеме да изминем целия път, би трябвало да сме подготвени да победим всеки”.

Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 21 февруари  Интер 4:0краен резулат  Рапид (Виена)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР