Треньорът на Интер Лучано Спалети подходи с чувство за хумор

...
Треньорът на Интер Лучано Спалети подходи с чувство за хумор
Коментари Харесай

Спалети свали картите: Искам Иниеста, Рамос и Алексис в Интер!

Треньорът на Интер Лучано Спалети подходи с възприятие за комизъм при следващите въпроси по отношение на зимната селекция в тима. В закачлив звук експертът съобщи, че е поръчал на своите шефове да му доведат вкупом Андрес Иниета от Барселона, Серхио Рамос от Реал Мадрид и Алексис Санчес от Арсенал.

„ Нерадзурите” бележат голям напредък, откогато Спалети ги пое през лятото. Те са първи в Серия А и нямат загуба под управлението на италианския стратег. Той обаче на няколко пъти даде индикации, че чака нови попълнения през януари, в случай че фактически ще се нападна скудетото. През предходните 6 акции то непроменяемо се назоваваше в ръцете на Ювентус, който е трети с 38 точки, единствено на 2 зад Интер.

„ Мисля, че би трябвало да бъдем деликатни на трансферния пазар. Смятам, че клубът и президентът демонстрираха ясно какви са желанията им и по какъв начин ще се работи на пазара, тъй че би трябвало да запазим мълчание”, разяснява Спалети.

„ Да се основават упования от вас, медиите, преди старта на сезона, а след това и съмнение към играчите, които към този момент пристигнаха, не е добре нито за почитателите, нито за играчите, още по-малко за Интер. Преди всичко са резултатите.”

„ Ако ме питате кого бих желал да вземем, ще ви кажа. Ето ви три имена, които одобрявам: Серхио Рамос, Иниеста и Алексис Санчес. Ще се потрудим за тях, не мислите ли?”

„ Смятам, че би трябвало да отдадем на тези, които докараха Интер там, където се намира сега, нужното уважение”, приключи Спалети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР