Треньорът на Интер Лучано Спалети не успя да получи победа

...
Треньорът на Интер Лучано Спалети не успя да получи победа
Коментари Харесай

Спалети: Можехме да се представим и по-добре

Треньорът на Интер Лучано Спалети не съумя да получи победа за подарък за своя 60-и рожден ден. “Нерадзурите” направиха нелуво реми с Айнтрахт (Франкфурт) в гостуването си в Германия от 1/8-финалите в Лига Европа. Наставникът не пожела да даде оценка дали това е добър резултат, само че призна, че тимът му е можел да се показа и по-добре в този мач.

“Играхме с престиж и темперамент, изключително първоначално, когато е най-трудният интервал от мача. Трябва да обърнем повече внимание на представянето ни, а не на резултата. В тези борби резултатът има значение единствено откакто се изиграят и двата мача. През първото полувреме взимахме верните решения, печелехме топката, само че след почивката оставихме противника да ни притисне, колебаехме се при вземането на решения и бяхме прекомерно мудни. Започнахме просто да си подаваме напре-назад без никакъв смисъл и губехме прекалено много физически конфликти. Част от играчите можеха да се показват и по-добре в избрани обстановки, само че като цяло стана прекрасен мач”, счита Спалети.

Той разяснява и пропуща на Брозович от дузпа, която можеше да донесе успеха на “нерадзурите”.

“Вярвам, че той може да бие дузпи, както и Иван Перишич, както и Матео Политано. Всички са доста положителни реализатори, само че от време на време се получават и пропуски. Той самичък пожела да извърши дузпата и аз нямам нищо против”, добави експертът.

Лаутаро Мартинес и Квадво Асамоа са с насъбрани картони и ще пропуснат реванша. Въпреки това Спалети не пожела да приказва дали ще върне Мауро Икарди в състава.

“Трябва да мисля за играчите, които са на мое разположение. Дори и през днешния ден имахме няколко отсъстващи, само че вие (б.р. медиите) от време на време не ги забелязвате тези неща. Важно е, че Кейта се завръща след травма, само че за останалото не ме питайте мен. Иван Перишич получи мускулен проблем, само че се надявам да не е сериозен, тъй като спря навреме”, приключи треньорът.

Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 7 март  Айнтрахт Франкфурт 0:0краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР