Треньорът на Интер Антонио Конте прие зле отпадането на тима

...
Треньорът на Интер Антонио Конте прие зле отпадането на тима
Коментари Харесай

Конте: Ние трябваше да сме на финал

Треньорът на Интер Антонио Конте одобри зле отпадането на отбора му на 1/2-финала за Купата на Италия от Наполи. Снощи " нерадзурите " направиха тъждество 1:1 на " Сан Паоло ", само че отпаднаха с общ резултат 1:2 след провалянето на " Сан Сиро " в първия мач. Наставникът обаче счита, че това не е заслужено и играчите му повече са заслужавали да стигнат до борбата за трофея.

" С оглед на показаното в двата мача, ние повече заслужавахме да сме на финала. Няма защо да укори моите играчи за показаното от тях в днешния дуел. Това е нападателният футбол, който желая да виждам, ние тотално доминирахме. Създадохме доста положения и може би трябваше да сме по-точни пред гола, само че Давид Оспина направи някои блестящи спасявания. Разочарован съм, че получихме този гол, тъй като пристигна от наивна неточност, която можеше да си спестим. Щом можем да играем по този метод с тим като Наполи, това ни дава вяра за бъдещето ", съобщи Конте.

" Това е Интер, който желая да виждам. Бяхме нападателни и не дадохме късмет на Наполи да разгърне играта си. Техният вратар ги избави. Това са обстоятелствата. Имахме повече от 60% притежаване на топката и доста повече удари от противника. Наполи е на край и можем да им свалим шапка, само че аз постоянно проучвам представянето, а освен резултата. Доволен съм от моя тим и считам, че ние повече заслужавахме да сме на край ", добави експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР