Треньорът на Интер Антонио Конте остана изключително доволен от добрия

...
Треньорът на Интер Антонио Конте остана изключително доволен от добрия
Коментари Харесай

Конте: И най-големият оптимист не очакваше да се справяме толкова добре

Треньорът на Интер Антонио Конте остана извънредно удовлетворен от положителния отговор на неговия състав при домакинската победа с 2:1 против Верона в мач от 12-тия кръг на Серия А.

"Нерадзурите " съумяха да създадат цялостен поврат във втори следващ дуел в шампионата и да не помнят за обрата в отрицателен проект против Борусия Дортмунд в Шампионската лига през седмицата. Конте акцентира, че тъкмо подобен отговор е желал да види от своя състав след неуспеха в Дортмунд.

"Видях добър отговор от моя тим след проваляне против Борусия. Още по-важното беше, че пристигна, откакто бяхме изостанали в резултата против тим, който маркира персонално ", стартира италианецът.

"Момчетата вършат нещо ужасно - 31 точки след 12 мача, това е по-добро достижение, от това, което и най-големият оптимист е очаквал ".

"Изиграхме два радикално разнообразни мача през тази седмица. Срещу Дортмунд трябваше да се пазиме, защото те са тим, който пресира и се пробва да господства топката непрекъснато. Днес трябваше ние да преобладаваме против тим, който се защитаваше надълбоко. Беше мъчно, само че се справихме ", приключи някогашният треньор на Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР