Треньорът на Интер Антонио Конте очаквано бе бесен след загубата

...
Треньорът на Интер Антонио Конте очаквано бе бесен след загубата
Коментари Харесай

Антонио Конте: Невъзможно е да играем на предела в Серия А и Шампионската лига

Треньорът на Интер Антонио Конте предстоящо бе гневен след загубата на отбора му от Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига. Италианският отбор водеше с два гола преди почивката, само че позволи поврат до 3:2. Конте обаче не се ядоса на своите футболисти, а на управлението на " нерадзурите ".
 Борусия (Дортмунд) победи Интер с 3:2 в Шампионската лига
Борусия (Дортмунд) реализира огромен поврат против Интер, мароканец се трансформира в звездата на вечерта

Битката в група F става непредвидима

" Срещу Барселона беше същото. Не, това беше още по-лошо, тъй като водехме с два гола, а не с един. Дори не ми се разяснява второто полувреме. Надявам се този мач да обясни в каква обстановка се намираме на тези, които още не схващат (б.р. Конте засяга ръководството). Момчетата не можеха да създадат нищо повече. Слабо ме вълнува какво ще стане през зимата. Ние трябваше да планираме сезона доста по-добре ", съобщи Конте.

" Сега играем на процедура с едни и същи футболисти, които нямат отмора. От днешното второ полувреме могат да се създадат еднопосочни заключения. Невъзможно е да играем на лимита в Серия " А " и Шампионската лига. В мача със Сасуоло стана същото, само че там водехме с 4:1 и завършихме 4:3. Просто съм гневен, тъй като сами се поставихе в тази обстановка. Нека шефът да пристигна да приказва вместо мен ", добави още италианският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР