Треньорът на Интер Антонио Конте обяви, че колегата му в

...
Треньорът на Интер Антонио Конте обяви, че колегата му в
Коментари Харесай

Конте ехидно захапа Сари

Треньорът на Интер Антонио Конте разгласи, че сътрудника му в Ювентус Маурицио Сари би трябвало да бъде спокоен за салдото на силите в Италия през сегашния сезон, тъй като той е в мощната позиция в този момент.

Ювентус не съумя да се оправи при гостуването на Фиорентина от третия кръг на Серия А, завършвайки 0:0, до момента в който Интер реализира минимална победа против Удинезе в късния съботен дуел. Това краткотрайно даде първото място в шампионата на момчетата на Конте.

Бившият треньор на Челси насочи забавен коментар, с който целеше да подсети на Сари за неговите непрекъснати недоволства по време на борбата за купата през 2018-та година, когато още беше отпред на Наполи.

Италиенцът тогава твърдеше, че "бианконерите " имат финасовото преимущество и по-благоприятната стратегия. Сега Конте, по всичко наподобява, стартира психическите офанзиви от рано.

"Не желая да кажа нищо по връзки на недоволствата на Сари, тъй като иска ми се наложи да стартира да съпоставям финансови доклади и салда ", разяснява Конте.

"Някой е редно да успокои Сари и да му подсети едно нещо - този път той е на мощната страна ", приключи наставникът на "нерадзурите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР