Треньорът на Интер Антонио Конте не скри радостта си от

...
Треньорът на Интер Антонио Конте не скри радостта си от
Коментари Харесай

Конте: Заслужена победа, щастлив съм

Треньорът на Интер Антонио Конте не скри насладата си от успеха над Милан д градското дерби. " Нерадзурите " преобладаваха в мача и успеха с 2:0 пристигна изцяло справедливо. На три пъти гредите и няколко героични намеси на вратаря Джанлуиджи Донарума избавиха Милан от по-тежко проваляне.
" Заслужена победа, благополучен съм за почитателите. Дербито си е дерби ", сподели Конте. Той приказва и за нападателя Ромелу Лукаку, който вкара третия си гол в Серия А. Белгиецът похвали Конте след мача, само че италианецът не се " хвана " на хвалебствията и съобщи, че чака доста повече от него.
" Може да даде доста повече. Казвал съм му го. Той е на 26 години и е тук поради своя капацитет, който остава неразкрит. Ако работи вярно, ще стане извънредно значим състезател. Лаутаро Мартинес е на 22 и той също има още за откриване, само че би трябвало да работи доста. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от старта на Серия А, по-малко от този в Шампионската лига, само че мисля, че като цяло сме на прав път ", сподели още Конте. Серия А 4 кръг, събота 21 септември  Милан 0:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР