Треньорът на имаше доста критики към своите играчи, въпреки успеха

...
Треньорът на имаше доста критики към своите играчи, въпреки успеха
Коментари Харесай

Пирло: През второто полувреме си спомнихме, че носим ДНК-то на Ювентус

Треньорът на имаше много рецензии към своите играчи, макар триумфа с 2:1 в дербито с. " Бианконерите " трябваше много да се потрудят, с цел да вземат трите точки с поврат в края. Все отново наставникът остана удовлетворен, че играчите му през второто полувреме са си спомнили, че носят ДНК-то на Ювентус и би трябвало да се борят до дъно.

" Подобни мачове са по-уморителни когато си футболист, като треньор е по-различно, само че успеха носи идентична наслада. Когато губим всяко единоборство, става мъчно да направляваме мача. Бяхме прекомерно статични, не нахлувахме в наказателното поле, когато имахме опция да отправим хубави центрирания. Не е елементарно да играше против петима бранители. След почивката си спомнихме, че носим ДНК-то на Ювентус, което значи да покажем сърце и себераздаване. След като един път притиснахме Торино в личната му половина, стана по-лесно да пробием. Не всеки може да играе на 100% непрекъснато, само че тези, които влязоха, внесоха нужната увереност, динамичност и атакуващ дух, което ни оказа помощ да спечелим ", съобщи Пирло.

" Когато противникът се е бетонирал и работи проведено, би трябвало непрекъснато да движиш топката и да създаваш пространства. Ние не направихме това през първата част, само че го сторихме след почивката. Когато ни липсва сърце, не разиграваме достатъчо бързо и проблемите се натрупат. Понякога не е елементарно да намериш пролуки с естествени пасове, би трябвало да си подготвен и да се сбориш със противника ", добави експертът.

Серия А 10 кръг, събота 5 декември  Ювентус 2:1краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР