Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман е разочарован от съдийството в

...
Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман е разочарован от съдийството в
Коментари Харесай

Победата на Байерн дошла след симулация, твърдят от Хофе

Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман е отчаян от съдийството в миналия дуел против Байерн (Мюнхен), който неговият тим загуби с 1:3. До 80-ата минута резултатът беше 1:1, като тогава съдията Бастиан Данкерт отсъди дузпа в интерес на първенците. Реферът реши, че Франк Рибери е бил фаулиран, само че останаха съществени подозрения, че французинът симулира. В това е уверен Нагелсман.

“Това не беше углавен удар! Рибери беше литнал половин час преди контакта, тъй като към този момент нямаше накъде да тича. По този метод към този момент всеки може отсега нататък да получава такава дузпа”, съобщи младият ментор.

pic.twitter.com/NKO2SJjVVv
— Billy (@TheWeiglRole) August 24, 2018
Той е сърдит особено на основния видеоасистент рефер, който не алармира на Данкерт да преразгледа обстановката. “Къде беше този съдия в този миг? Той се появи за 14 безсмислени обстановки след това”, добави Нагелсман.

При първичното осъществяване на дузпата от Роберт Левандовски се стигна до избавяне на вратаря и добавка на Ариен Робен. Наложи се използването на ВАР и това се видя, че Робен е бил нарушил разпоредбите, поради което голът му не беше зачетен. Малко по-късно ВАР анулира и попадение на Томас Мюлер, тъй като той употребява ръката си. Бундеслига 1 кръг, петък 24 август  Байерн Мюнхен 3:1краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР