Треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след загубата

...
Треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след загубата
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Не видях желание от нашите играчи

Треньорът на Хебър Владимир Манчев показа мнението си след загубата 0:2 от ЦСКА 1948. Наставникът на пазарджиклии съобщи, че не е удовлетворен от държанието на своите футболисти, защото не е видял предпочитание от тяхна страна.

" Това бе мач, от който не съм удовлетворен, несъмнено. През първите 45 минути седяхме добре, само че имаше някои грешки в изнасянето на топката. Теренът беше много заледен, предизвестих играчите да не подхващат опасности, само че те позволиха неточности в подаванията. Не допуснахме гол по този метод. Направихме една преса, която беше непотребна, и допуснахме първия гол.
 ЦСКА 1948 полетя, Чочев не стопира да бележи ЦСКА 1948 полетя, Чочев не стопира да бележи
Започнахме добре второто полувреме, само че някъде след 60-ата минута като че ли ни свърши силата. Със промените не успяхме да реализираме това, което целяхме, и до края тимът на ЦСКА 1948 имаше самодейността и можеше да ни вкара още. 

Имахме проблем със завършването на офанзивите. Трябваше да бъдем малко по-директни. Това бяха напътствията преди мача. Не успяхме да достигнем до точни подавания във финалната фаза на офанзивата, по тази причина и липсваха ситуациите пред противниковата врата. 
12  ЦСКА1948 - Хебър
За нас всеки един мач е опция да печелим точки, без значение против кой противник е. Мисля, че остават 16 мача до края, футболистите би трябвало да дават всичко от себе си, когато има опция резултатът да бъде изменен, това да се направи. Имаше 15 минути до края на мача и падахме с 0:1, а не видях някакъв блян и предпочитание в нашите играчи да създадем положения или обстановки. Това несъмнено не ми хареса. 
12  ЦСКА1948 - Хебър
Доста напредва ремонтът на стадиона и съм сигурен, че за нашия първи домашен мач против Спартак (Варна) ще сме точно на нашия стадион ", показа Манчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР