Треньорът на Хебър Пазарджик Фулвио Пеа говори след загубата с

...
Треньорът на Хебър Пазарджик Фулвио Пеа говори след загубата с
Коментари Харесай

Фулвио Пеа: Доста неща не се получиха днес

Треньорът на Хебър Пазарджик Фулвио Пеа приказва след загубата с 1:3 от Септември София. Той е на мнение, че много неща не са се получили за тима му.

„ Не се получиха много неща в днешния мач. Все още не са пристигнали всички играчи. Имаме време, с цел да забележим по какъв начин ще наподобява образът на Хебър през този сезон”, стартира Пеа.

„ Трудностите са налице, само че имаме нужния опит, с цел да се оправим с тях. През първото полувреме бяхме затрудни от противника, през втората част станахме по-смели, действахме в половината на противника. За страдание в нашия най-хубав миг ни вкараха втори гол и това ни отряза главата”.

„ Генерално нашият тим изглеждаше добре на терена. Все още ни липсва физическата подготовка. Имаше самостоятелни неточности, само че това е обикновено за този стадий. Работим, с цел да почистим тези неща и да имаме нужния облик”, добави той.

„ Владимир Манчев познава чудесно футбола тук. Неговата роля е скъпа. Горд съм и съм благополучен да имам човек като в щаба си. Той е прелестен образец за играчите”.

„ Знам, че Локомотив Пловдив е добър физически тим. Всеки мач си има своята история. Започваме от 0:0 и ще забележим кой ще е по-добър”, съобщи Пеа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР