Треньорът на Хебър Николай Митов не спести критика към футболистите

...
Треньорът на Хебър Николай Митов не спести критика към футболистите
Коментари Харесай

Николай Митов критичен към футболистите за играта в защита

Треньорът на Хебър Николай Митов не спести рецензия към футболистите си, макар достойната загуба с 3:4 от двукратния първенец на Казахстан – Шахтьор (Караганда), в контролния мач, игран по-рано през днешния ден в Анталия.

" В първите 20 минути на мача играхме доста мощен футбол, само че допуснахме обикновен гол след детинско недоразумение. От там се получи едно разколебаване и от идващите 25 минути на първата част съм извънредно неудовлетворен от показаното в игрови проект.

След паузата започнахме по различен метод и хората, които влезнаха за последните 30 минути им смъквам шапка – сбиха се и имахме шансове даже да обърнем мача, тъй като доминирахме напълно на терена.

Като цяло видях доста позитиви в днешния мач, само че има и доста негативни моменти, върху които би трябвало да работим. Във фаза отбрана като цяло, целият тим търпи рецензия.
Не бива да позволяваме толкоз наивни голове – изравняват ни и падаме душевен. Хубавото е, че сме още в ранен стадий и това би трябвало да се почисти. В момента е тежко на момчетата, само че това част от работата им. Целта е да бъдат оптимално подготвени за първия формален мач”, показа Митов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР