Треньорът на Хебър Александър Попов остана здраво стъпил на земята

...
Треньорът на Хебър Александър Попов остана здраво стъпил на земята
Коментари Харесай

Александър Попов: Това 3:0 не отразява съвсем реалността

Треньорът на Хебър Александър Попов остана крепко стъпил на земята след безапелационната победа с 3:0 над Нефтохимик в WINBET финалите в мач №2, което приближи отборът му от единствено победа от купата.

"Момчетата се бориха. Трябва да се отдаде заслуженото и на тима на Бургас, тъй като 3:0 не отразява напълно действителността. Знам какво да чакам от момчетата от Бургас. Знам и какво ни чака в идващите няколко дни. След всеки мач има разнообразни психически обстановки. Обикновено печелят готовите да реагират в тези обстановки ", съобщи Попов.

От другата страни имаме състезатели с медали от международни шампионати. Знаем тъкмо къде е било разковничето. Момчетата играят по-задружно. Заедно значи да не се гледаме неприятно при сложните обстановки. Предстоят още доста такива тежки обстановки. Зависи по какъв начин ще се оправим с тях. Отборът на Бургас е дълго дружно. Това им оказва помощ. Дори и да има искри сред техните състезатели, те си го простят бързо. Ние би трябвало да покажем техните спортна завист и хъс ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР