Треньорът на Хебър - Александър Попов, коментира победата на неговия

...
Треньорът на Хебър - Александър Попов, коментира победата на неговия
Коментари Харесай

Александър Попов: С единия крак Хебър бе извън финала

Треньорът на Хебър - Александър Попов, разяснява успеха на неговия отбор с 3:2 гейма над Монтана в мач от WINBET плейофите на волейболната Суперлига.

"Момчетата се мъчат. Аз съм тук от 7-8 дни и не знам много неща, само че преди всичко видях една сплотена група. Като техен противник, ми се костваха малко сериозни, поради изискванията в града. Влизайки в съблекалнята обаче видях, че те са трудолюбими момчета, които в действителност се борят. Малко необичайно е, е че към момента не се получава. И през днешния ден не се получи. Има реализатори на международно равнище, а някои детайли се пропукват тъкмо в тях, само че спечелилите не ги съдят. Изводите са си за мен ", съобщи Сашо Попов.

"Може би е добре, че играхме толкоз сложни мачове. Монтана заслужаваше даже да победи. Не разбирам по какъв начин преодоляват проведения двоен блок на Хебър. Те успяваха да се опълчват и не приказвам единствено за съветския човек. Адмирации за Пеев и момчетата му, играха добре, освободено, заедно. Дано това ни е помогнало да се ориентирам какви са качествата на момчетата от Хебър. Видя се, че с единия крайник Хебър е отвън финала, което щеше да е злополука за града. "

"За мен това са нерви и психическо неразположение. Урок - какво ни чака идната седмица, тъй като мачовете ще са сходни ", добави Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР