Треньорът на Гигант Съединение Георги Мечечиев говори след историческия мач

...
Треньорът на Гигант Съединение Георги Мечечиев говори след историческия мач
Коментари Харесай

Мечечиев: Малко футболен интелект ни лиши от това да отстраним ЦСКА

Треньорът на Гигант Съединение Георги Мечечиев приказва след историческия мач против ЦСКА. Тимът беше напълно близо от това да отстрани именития си противник, само че загуби след дузпи в неповторима драма в Съединение. 
Прочетете още
„ Не сме изпуснали ЦСКА. След 15-ата минута момчетата си повярваха за това, което си говорихме в съблекалнята, и се получиха нещата. Подходихме съществено към този мач и нещата се получиха. ЦСКА има 3-4 положения, само че не съм видял съществени пропуски. Моите футболисти стояха добре на терена. Поздравявам ЦСКА “, стартира младият ментор минути след края на мача в Съединение.

„ Ние сме аматьорски тим, само че работим професионално. Това ни е 26-и мач. От 13 август сме почнали да играем сряда-събота. Проведохме добра подготовка и това се появи на терена. ЦСКА имаше 3-4 положения, само че нямаха фрапиращи пропуски, когато бяхме с 9 индивида. Мисля, че моите футболисти се показаха добре и седяха добре на терена “, сподели още Мечечиев.

Той приказва за играта на своя съперник: „ Аз почитам ЦСКА, въпреки всичко това е исполин. Ние нямаме виновност, че изтърваваш 3-4 положения и повече от 30 минути разчиташ единствено на центрирания. Гигант няма виновност за това. Поздравявам всички в ЦСКА, само че мисля, че през днешния ден моя клуб се показа почтено “.

Той разяснява играта на своя отбор: „ Моят тим се показа доста почтено. Нормално е да се пазиме. Не ни доближи малко класичка. Не можем да получим подобен гол. Това е детинска неточност “.

„ Имахме вяра, без нея нямаше да се борят по този начин момчетата. Ако имахме малко футболен разсъдък, можехме да отстраним ЦСКА “, довелен бе той от възпитаниците си.

„ В сряда имаме мач с Димитровград. След това идва пауза. Ние като игра нямаме проблем за професионалния футбол, ние имаме пробеми финансово. Искаме да помогнем на младите момчета да играят в професионалния футбол “, приключи Мечечиев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР