Треньорът на футболния ЦСКА Бруно Акрапович намигна на своя колега

...
Треньорът на футболния ЦСКА Бруно Акрапович намигна на своя колега
Коментари Харесай

Акрапович преди мача с "Лудогорец": Дано аз съм гросмайсторът

Треньорът на футболния ЦСКА Бруно Акрапович " намигна " на своя сътрудник в " Лудогорец " Валдас Дамбраускас преди мача сред двата отбора от 19-ия кръг на Първа лига, който ще се изиграе в събота (27 февруари) в Разград.



Босненският експерт съобщи, че желае да покаже гросмайсторски умения от скамейката, а неговият тим да победи. Дамбраускас от своя страна е буен обожател на шаха и на викторините.

" Г-н Дамбраускас го познавам от Хърватия. Той направи качествена работа там. Тук нещата са по различен метод. Тук има по-качествени играчи. Изискванията са по-големи. Той би трябвало да се оправи с тази обстановка. Той обича да играе шах, както и аз. Трудно е против такива хора да направиш тактичност. Но се надявам да стане прекрасен мач, който да зарадва българските почитатели. Гросмайсторът? Дано да съм аз. Прогнози мъчно да се дават. Ще изчакаме мача и ще забележим ", съобщи Акрапович на обичайна си конференция.

Снимка: Lap.bg

Треньорът на ЦСКА беше безапелационен, че към момента не мисли за плейофите на шампионата, които предстоят след 7 кръга. Разликата сред двата отбора е 3 точки в интерес на водача в класирането " Лудогорец ".

" Толкова надалеч са мачовете от плейофите. Изобщо не мисля за това. Мисля за мача в събота. Цялата централизация отива натам. С две победи можеш да станеш първи. Няма значение да вършим сметки. Трябва да сме съсредоточени, всичко друго пречи. Не ме тормозят " Лудогорец ". Ние можем да реагираме на всичко, което имат те. Те имат самостоятелни качества. Но имат и недостатъци, за които ние знаем. Трябва да обезвреждаме техните качества. Това е първата ми цел. Знаем, че нашият жанр на игра е неуместен за съперника. Физически сме готови. Могат да се намерят доста слаби точки в съперника, само че той може и да се оправи ", съобщи Акрапович.

Снимка: Lap.bg

" Дано традицията да се продължи. Винаги играх добре с " Локо " Пловдив там. Може би поради експанзията се получаваше по този начин. Това не е комфортно за " Лудогорец ". Ще се опитаме да го създадем отново. Винаги ще съм удовлетворен, когато резултатът идва след хубава игра. Дали е тъждество, дали победа. За мен няма огромно значение като треньор. Разбира се, желаеме да бием и да се качим на върха. Но би трябвало и да сме умни. Ние би трябвало да сме тим, който да е интелигентен и до края на шампионата ", сподели босненецът.

Той удостовери, че на стадион " Българска войска " се чака четвърто ново попълнение - нидерландският бранител Мено Кох.

" Качествен състезател, който беше капитан във всичките си досегашни тимове. Има фигура, играе крепко, има добра техника ", оцени го Акрапович.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР