Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели очакванията си

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели очакванията си
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Настроението във ФК ЦСКА 1948 спадна, гоним успех срещу Берое

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев показа упованията си преди дуела против Берое. " Червените " гостуват на 18 март в Стара Загора в среща от 24-ия кръг на efbet Лига, а наставникът даде обещание, че отборът ще направи всичко допустимо, с цел да се върне на победния път.

В последния кръг воденият от него отбор позволи домакинска загуба в Бистрица от водача ЦСКА.

Янчев още веднъж разяснява задачите пред тима и разкри дали ще може да разчита на най-новото попълнение в състава Сидклей.

" Отборът на Берое е един от стойностните отбори с доста добър треньор. Чака ни една борба в Стара Загора, от която се надявам да излезем крайни спечелили. Нагласата е точно в тази тенденция.

Винаги след загуба настроението спада. Шампионатът е изработен по този начин, че би трябвало да се подвигаме след всяка загуба, в случай че желаеме да реализираме нашите цели. По най-бързия метод си извадихме нужните поучения, видяхме хубавите и слабите неща и гледаме напред.

Не съм от хората, които хвърлят празни обещания. Първите два тима в класирането са много точки пред нас. И преди този кръг не съм давал обещания, че можем да се борим за купата.
 ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА 0:1 в мач от efbet Лига
ЦСКА взе своето в Бистрица и продължава да марширува към купата

Вижте детайлности

Нашата действителна цел е присъединяване в евротурнирите. Дали ще е през третото място или Купата, ние сме длъжни да стигнем до това класиране в евротурнирите.

Сидклей тренира все още. Надявам се по най-бързия метод да влезе кондиционно в по този начин мечтаната спортна форма, с цел да можем да го използваме. Има класата, само че към момента не е квалифициран на 100% ", съобщи Янчев.

" Очаква ни един сложен мач. Трябва да се върнем на победния път след загубата в последния кръг. Мисля, че сме готови добре ", добави Радослав Кирилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР