Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на днешна

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на днешна
Коментари Харесай

Пенев преди мача срещу ЦСКА: Не е изключено да има провокации

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев разгласи на днешна конференция, че тимът му е мощен и ще търси победа в утрешния турнирен конфликт против ЦСКА. Той разяснява и евроучастниците ни, като съобщи, че съгласно него не са постигнали задачите, които са си сложили, а дали чака провокации на следващия ден на " Армията ", разгласи: " Не е изключено ".

" Много работа, доста труд с доста точна и ясна стратегия. Скромно, поредно, методично. За мен това е формулата. Нека да приключим с тематиката водач. Това е доста добре, веселя се, момчетата имат самочувствие и заслужават. Затварям тематиката с последно изречение, че това е краткотрайно класиране. Предстои още доста работа. Това е единствено началото на едно дълго състезание, което след три месеца би трябвало да завърши, по-късно ще има два месеца подготовка и от февруари стартираме още веднъж ", разяснява Пенев.

" Българските евроучастници поставиха старания, потрудиха се доста, само че съгласно мен, това, което видях, гледах безусловно всички мачове, не съумяха да реализират поставените си цели. Всеки самичък може да потърси аргументите ", добави той.

" Ще има добър футболен заряд, ще има конкуренция. Ние ще търсим успеха. И двата тима ще се стремят да завоюват трите точки от мача, само че това са 90 минути. "

" Не е изключено да има провокации, само че аз съм наясно от кое място идват. Те идват от един човек и от неговото обграждане. Нищо повече. "
 Цветомир Найденов: Кои звезди на Левски да вземем? Тях ги бихме с 10 индивида в Бистрица
Цветомир Найденов: Кои звезди на Левски да вземем? Тях ги бихме с 10 индивида в Бистрица

Бизнесментът разяснява спекулациите, които свързват Хосе Кордоба и Уелтон със столичани

" Мен ме интересува теренът, футболната част, по какъв начин ще се противопоставим, по какъв начин ще играем, по какъв начин ще се противопоставим. Интересуваме по какъв начин ще изиграем и проведем този мач. Това е единственото, което ме интересува. За нас няма лесни мачове. Трудни съперници, които идват от евросцената. Всеки тим има самочувствие и залага на своите мощни качества. "

" Относно отношението и отговорността, която ще имат футболистите нямам никакви терзания. Ние се приготвяме по най-сериозния и професионален метод. Ще проведем мача по метода, по който желаеме. Трябва да играем на върха на нашите благоприятни условия, както изисквам за всеки един мач и по този начин приготвям тима. Поддържаме добра линия, изиграхме положителни мачове, само че в тези мачове имахме и спадове, които ще бъдат поправени. "

" Чета, трансферирам неща, обаждат ми се, това идва от един човек и от неговото обграждане. Това, което чета не ме изненадва. Това е типично за доста българи - завист, злоба, непризнателност. Това виждам аз. "

" Аз не желая да разясня нито едно управление на различен клуб. Гледам моя тим и това ме интересува. Не желая да разясня противниците ни. Това не е моя работа и не е моя територия. Мога да споделя нещо по отношение на това, което аз ръководя и упражнявам ", сподели още Любослав Пенев.

" Нашият тим би трябвало да играе по метода, по който упражняваме и изисквам от играчите. Уважавам всеки един противник, проучвам този противник. Ние подхождаме по един и същи метод към всеки един противник. Те се трансформираха много неща при нашия противник. Това е информация, която аз екстрахирам от това, което виждам. Пак стигаме до надиграването - тактическо, форма на футболистите, детайлности, които са свързани с всеки един мач. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР