Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори преди

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори преди
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Трябва да покажем агресията и реализаторските качества от последните мачове

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, приказва преди гостуването на Черно море. Двубоят е в петък от 17:00 часа на " Тича ".

" Очаквам да продължим с положителните си игри. Във всеки мач излизаме за победа. Очаквам забавен и динамичен мач. Това ще е дуел, в който ще има футбол и доста борба. Който влезе по-добре в срещата ще излезе победител. Надявам се да сме ние. Имаме късмет да покажем, че можем да играем и на открито и да побеждаваме. Трябва обаче да покажем настройката, експанзията и реализаторски качества от последните мачове. Този дуел ще бъде борба от първата до последната минута. Черно море се бие до последната секунда. Знаем по какъв начин да подходим и по какъв начин да изиграем мача, с цел да имаме триумф ", стартира Балъков.
 Снимка 502937
Източник:

" Готови сме за идната борба. Черно море са забавен тим с положителни футболисти. това е отбор, който може да играе футбол, само че може и да се бие. Те са нападателен тим. Който вложи всичко в този мач ще бъде победител. Нямаме контузени футболисти с изключение на Климентов и Русев. Орачев и Чочев не са на 100%. По принцип нямаме проблеми. Нямаме инфектирани с ковид. Гаранция обаче няма за никого. След няколко дни цялата efbet Лига би трябвало да се тестваме още веднъж. Дано да няма проблем в нито един клуб. Галин Иванов тренира по проект, той е на 100 % ".

" И двата тима имат хора, които могат да бележат голове. Колективът ще бъде доста значим в този мач. Трябва да сме доста компактни, защото Черно море прелива бързо в офанзива, и в случай че не реагираме в точния момент ще имаме проблеми. Това важи и за нас ", изясни Балъков.
 ФК ЦСКА 1948 хвърля Галин Иванов в борбата с Черно море
ФК ЦСКА 1948 хвърля Галин Иванов в борбата с Черно море

Иванов се контузи по време на баража с Унгария на 8 октомври
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР