Треньорът на ФК Рига Виктор Скрипник демонстрира самочувствие преди реванша

...
Треньорът на ФК Рига Виктор Скрипник демонстрира самочувствие преди реванша
Коментари Харесай

Треньорът на ФК Рига Виктор Скрипник: Паднахме от ЦСКА, но на реванша ще поправим нещата!

Треньорът на ФК Рига Виктор Скрипник показва самочувствие преди реванша с ЦСКА в Лига Европа, който е в четвъртък в Латвия. След първата среща " алените " имат преднина от 1:0, с помощта на Тиаго Родригес.

" Вече познавам добре играчите. Те нямаха задача непременно да се хвърлят в офанзива в София, трябваше да играят плътно в защита и да изчакат моментите напред. Създадохме две положителни голови обстановки. Съжалявам, че не успяхме да ги вкараме. Не можем да блокираме всички удари от 30 метра. Можем да поздравимч футболиста, който стреля по този метод. Нека го кажа още веднъж - не съм удовлетворен, че загубихме, само че съм удовлетворен, че сме в борбата. Имаме действителни благоприятни условия да оправим нещата в реванша ", съобщи Скрипник пред уеб страницата на клуба.

" Гарантирам, че тимът ще хвърли всички сили, с цел да преодолее този кръг. На хартия ЦСКА е любимец, само че доказахме, че можем да играем футбол, а и Световното състезание сподели, че няма невъзможни неща. Играем против тим с доста високи цели и бюджет. Не желая да се съпоставяме, само че след показаното несъмнено заслужавахме повече ", добави треньорът на ФК Рига.

 Нападател на ФК Рига се закани на ЦСКА
Нападател на ФК Рига се закани на ЦСКА

" Изпуснахме ги в София, нека ги победим на наш терен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР