Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела смята, че равенството 1:1 с

...
Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела смята, че равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Монтела: Загубата щеше да е незаслужена

Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела счита, че равенството 1:1 с Интер е обективен резултат и загубата би била незаслужена предвид на показаното от неговия тим. “Виолетовите” стигнаха до точката едвам в добавеното време с попадение на Душан Влахович.
“Това е значим резултат, въпреки че щеше да е по-добре да вземем трите точки. Но ние се изправихме против доста мощен противник. Щеше да е тежко и непочтено, в случай че бяхме изгубили по този метод, въпреки че към този момент ни се е случвало през сезона. Бяхме в мача от самото начало, само че Душан вкара страховит гол, а в края даже се надявах да победим. Още когато започва спринта си, знаех, че ще вкара и съм доста благополучен за него. Това момче ще стигне надалеч, в случай че продължи да работи крепко и е подготвен да направи нужните жертви”, счита Монтела.
“Трябва да разберем, че отборният дух може да направи разликата. Вече доста пъти съм казвал, че в случай че разполагам с всичките си играчи, ще имам задоволително боеспособен тим. Но даже и когато липсват някои футболисти поради травми, би трябвало да се борим докрай”, добави експертът.

Серия А 16 кръг, неделя 15 декември  Фиорентина 1:1краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР