Треньорът на Фиорентина Джузепе Якини бе много щастлив, след като

...
Треньорът на Фиорентина Джузепе Якини бе много щастлив, след като
Коментари Харесай

Джузепе Якини: Посвещавам тази победа на нашия президент

Треньорът на Фиорентина Джузепе Якини бе доста благополучен, откакто късно нощес неговият тим взе извънредно скъп триумф при гостуването си на Парма.

„ Виола “ завоюва с 2:1, след два голана Ерик Пулгар, и двете попадения бяха осъществени от дузпа. Фиорентина изпитваше съществени усложнения след рестарта на серия А, и тимът от Флоренция имаше единствено точка в актива си преди снощната среща. Победата изкачи „ виолетовите “ на 13-ата позиция в класирането с 34 точки, на цели 9 от рисковата зона.

„ Посвещавам тази доста скъпа победа на нашия президент Роко Комисо, той се обади незабавно след мача и поздрави тима. Беше от значително значение най-сетне да реализираме победа, тъй като след рестарта несъмнено изиграхме някои слаби мачове. Този триумф ще ни даде самочувствие и оттук насетне се надявам, че ще вървим единствено нагоре. Доволен съм от желанието и раздаването на всички, само че занапред ни чакат още цели 8 дуела, в които ще търсим победи и допустимо най-вече точки ", стартира той.

"Не ме интересуват непрекъснатите спекулации за бъдещето ми, ще приказваме с управлението по тази тематика след края на сезона, в този момент съм тук и желая да оказа помощ на Фиорентина да приключи позитивно актуалната акция, а по-късно ще забележим. Надявам се, че травмата на Рибери не е сериозна, само че нормално огромните първенци като него се възвръщат бързо “, разяснява експертът.

В идващия 31-и кръг от „ калчото “ Фиорентина приема Каляри и ще търси нов триумф.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР