Треньорът на Етър - Веселин Великов демонстрира оптимизъм преди домакинството

...
Треньорът на Етър - Веселин Великов демонстрира оптимизъм преди домакинството
Коментари Харесай

Веселин Великов: Дойде време на всяка цена да побеждаваме, ако искаме да влезем в Първа лига

Треньорът на Етър - Веселин Великов показва оптимизъм преди семейството против Спартак (Варна) от 34-ия кръг на Втора лига.

" Дойде време непременно да побеждаваме, в случай че желаеме да влезем в Първа лига. Трябва да победим Спартак (Варна). През есента бяхме в серия от 10 следващи мача без загуба и загубихме във Варна, в този момент сме с три следващи загуби и нека прекъснем серията и да се върнем на победния път.

За загубите има доста аргументи, само че най-важната е в нас. Срещу Септември имахме две-три чисти положения, вместо да изравним и да обърнем резултата в наша изгода, ние позволихме на съперника през второто полувреме от едно състояние да ни вкара гол. Още след мача споделих, че не е обикновено тим, който се бори за първите места и връщане в елита, да допусне от 4 корнера два гола. Трябва доста да работим във фаза отбрана, с цел да не позволяваме такива глупави неточности.

Единственият отсъстващ е Георги Александров, който в последния мач извади рамо, както и трайно контузеният Здравко Илиев. Всички останали са на линия. Мачът против Спартак (Варна) е основен за крайното класиране. Победата ще ни върне на първо или второ място в класирането, тъй че доста значимо е в неделя да спечелим.

Настройката е добра, играчите знаят какво съставлява този мач и би трябвало непременно да победим. Знаят, че ножът е опрял до кокала и към този момент би трябвало да дадем всичко от себе си, в случай че желаеме да спечелим! ", сподели Великов.
 Стадион „ Ивайло “ ще има рекламна LED система за първи път
Стадион „ Ивайло “ ще има рекламна LED система за първи път

Тя ще бъде конфигурирана в идващите дни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР