Треньорът на Етър Светослав Петров бе доволен от спечелената точка

...
Треньорът на Етър Светослав Петров бе доволен от спечелената точка
Коментари Харесай

Светослав Петров: Имахме тежки две седмици, поздравявам отбора за раздаването

Треньорът на Етър Светослав Петров бе удовлетворен от извоюваната точка против Крумовград в мач от 14-я кръг на efbet Лига. Специалистът показа, че имат още доста работа и са нужни още точки, с цел да се усеща умерено тимът от Велико Търново.

" На нас ни трябват точки. Най-хубавото е, че стопирахме серията със загубите, както и че това е първият ни дуел без позволен гол. Мисля, че изпълнихме проекта за мача. Имахме и греда. Ивайло Димитров също имаше обстановка. Нашите моменти си ги имахме в мача. Не мога да не бъда удовлетворен, приветствам тима, защото имахме тежки две седмици. Хареса ми, че всички се вложиха на оптималната степен и дадоха всичко от себе си. През втората част стояхме по-добре ", стартира той.

" Има мачове на всеки три-четири дни. Ако си помислим, че всичко е супер, по-добре да завършваме. Хубавото е, че има смяна от последния мач, нека и да го затвърдим. Чака ни доста работа, само че това минава през желанието и влагането на футболистите. Треньорите са в профил, а играчите са на терена ", добави експертът.

" Знаехме метода на игра на Крумовград, както и метода, по който си развиват офанзивите. Поздравявам ги, тъй като си проличава, че имат построен жанр на игра. Искахме да изчакаме нашия миг, да създадем нашия преход в последната третина, на избрани места ", продължи наставникът на Етър.

" Има напрежение и го няма спокойствието в разиграването на топката. Може би поради това се получават не толкоз забавни за неутралния фен мачове. Всеки се старае да не сбърка. Нормално е, само че последователно би трябвало да израснем. Футболът се играе за хората. Играчите би трябвало да изпитват наслаждение от това, което вършат. Опитваме се да работим в двете етапи ", разяснява треньорът.

" Леки мачове за нас няма, уповавам се да се възстановим и да се противопоставим по най-хубавия метод на Ботев Враца. Трябват ни точки ", приключи Светослав Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР