Треньорът на Етър Станислав Генчев коментира днешния домакински мач срещу

...
Треньорът на Етър Станислав Генчев коментира днешния домакински мач срещу
Коментари Харесай

Станислав Генчев: И Берое ще се чувства неудобно на нашия стадион

Треньорът на Етър Станислав Генчев разяснява днешния домашен мач против Берое. Двубоят от 9 кръг на Първа лига е през днешния ден от 17:15 часа. Генчев беше безапелационен, че " болярите " не се опасяват от противника и тяхната цел е победа над отбора от Стара Загора.

" Берое е добър тим. Заслужава почит и почитание, само че не се опасяваме от него. Двата тима се познаваме добре. Очаквам да спечелим три точки. Основната ни цел е успеха. На нашия стадион " Ивайло " играем много сполучливо, а съперниците се усещат неловко ", разяснява Генчев.

" Подготвени сме добре физически и не ме тормози, че играхме мач в понеделник. Сгъстеният цикъл не е проблем. Групата от играчи е огромна и в случай че имаме проблеми, постоянно можем да сменяем даде футболист ", разкри треньорът на Етър.

" Не съумяваме да осъществяваме всичките си положения, само че това ще се поправи. За мен е по-важно да ги сътворяваме. Ако ги тях ги няма, няма по какъв начин да вкараме гол. Хубавото е, че единствено в един мач сме позволили две попадения - в първия. В останалите или не позволяваме да ни вкарат, или получаваме единствено един ", добави Станислав Генчев.

 Етър приема Берое на своя стадион
Етър и Берое откриват кръга със здрава борба на стадион " Ивайло "

Статистиката не е в интерес на " болярите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР