Треньорът на Етър Красимир Балъков остана спокоен след загубата от

...
Треньорът на Етър Красимир Балъков остана спокоен след загубата от
Коментари Харесай

Балъков: Сами се бихме

Треньорът на Етър Красимир Балъков остана спокоен след загубата от Славия с 0:1 в първия мач о финалния плейоф за присъединяване в баража за Лига Европа. Според новоназначения народен селекционер резултатът може елементарно да бъде извърнат. Легендата на българския футбол разяснява и персоналните рецензии на президента на Славия Венцеслав Стефанов, последвали след назначението му отпред на националния тим.
“Няма отчаяние, тъй като това е баражен мач в две срещи. Жалкото е, че сами се победихме, защото подарихме обстановка на Славия. Можеха нещата да се развият по различен метод. През второто полувреме Славия се прибраха и пазеха резултата, а ние тотално ги надиграхме. Заслужавахме еднакъв. Положителното от този отрицателен резултат е, че в този момент във Велико Търново ще дойдат повече фенове. Ако Господ е с нас, в четвъртък ще победим и ще продължим напред. Ще би трябвало да сме по-офанзивни при този резултат, а също по този начин да внимаваме. Няма драма с лиценза на Етър. Просто не сме подали документи, защото не сме очаквали да стигнем до таззи обстановка. Това е лиценз, който визира инфраструктурата, т.е. дали ще играем във Велико Търново”, сподели Красимир Балъков. Той разяснява и рецензиите на президента на Славия Венцеслав Стефанов след назначението му като народен селекционер.
“Уважавам го като човек, който е направил доста за българския футбол. Славия е един доста приветлив тим. Но да се подлага на критика един селекционер без нито един работа - това не го разбирам. Аз съм позитивен човек, само че ухапят ли ме, ухапвам и аз”, сподели Балъков, който отхвърли да разяснява дали в контракта му има уговорка, съгласно която членове на Изпълкома нямат право да подлагат на критика обществено работата му. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР