Треньорът на Етър Александър Томаш похвали своите футболисти след победата

...
Треньорът на Етър Александър Томаш похвали своите футболисти след победата
Коментари Харесай

Томаш Нещата опират до класа, а тя струва пари

Треньорът на Етър Александър Томаш похвали своите футболисти след успеха с 2:0 против Ботев (Враца) и извоюваните значими три точки в борбата за оцеляване в елита.

" С приказки и работа успяхме да победим. Мисля, че тези момчета имаха голям късмет да не попаднат в тази долна четворка. Много мъчно можеше да се вдигнем след загубата със Славия. Казах, че им смъквам шапка. Днеска успеха е напълно с помощта на тях. Те заслужават повече ", показа Томаш след мача.

" Нещата опират до класа, а класата коства пари. Не мога да кажа, че дребните неща са толкоз значими. С доста работа би трябвало да се случват нещата. Кнежевич вкара гол, поздравих го. Казах му, че по-правилното беше да подаде на Дани. Въпреки че работим върху това, съвсем всеки мач сме с червен картон, това не е обикновено. Следващия мач нямаме централни бранители, само че продължаваме да се борим, макар че има наслагване и казване, че Етър не би трябвало да е там, където е. Цял живот пребивавам в България, познавам футболната общност. Убеден съм, само че не мога да го потвърдя “, добави експертът.

" На мен не ми е прелестно да седим в пространството. Законът за гравитацията в нашия футбол не важи. За нас остава да излезем от последните два мача с чест. Ние обичаме футбола, горделив съм, благополучен съм, че съм във футбола. Аплодисментите, освиркванията са част от специалността. Днеска футболистите играха на 20% от опциите си поради доста фактори “, сподели още Александър Томаш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР