Треньорът на Добруджа 07 Петър Пенев заяви, че всеки мач

...
Треньорът на Добруджа 07 Петър Пенев заяви, че всеки мач
Коментари Харесай

Петър Пенев: Спечелихме с воля, търпение и себераздаване

Треньорът на Добруджа 07 Петър Пенев съобщи, че всеки мач за неговия тим в шампионата за Купата на България е като край. В петък вечер тимът от Добрич победи с 3:2 Пирин и се класира за полуфиналите, където ще играе с домакините от Монтана.
" Как успяхме да измъкнем мача? С доста воля и самообладание, себераздаване от всеки. Видяхте по какъв начин се разви срещата. Загубихме два гейма, в които имахме солидна преднина и заради разпределяне и нелепи неточности, ги загубихме и играхме 5 гейма ", сподели Пенев пред BGvolleyball.com. " Сервисът е много механически и строго самостоятелен детайл. И в първия гейм имахме доста брак, след това стабилизирахме началния удар ", разяснява треньорът на Добруджа 07.
 1/4-финал №4 за Купата на България: Пирин - Добруджа @@@
" Имаме по-малко от 16 часа, с цел да се възстановим. Може би фактът, че сме на полуфинал, ще внесе повече адреналин в момчетата. Не разполагаме с дълга скамейка, тъй че докъдето ни стигнат силите. Всеки мач ни е като за край. Очаквам равносилен дуел с Монтана като този с Пирин. Имаме съществени почитатели. Ние също сме били домакини на финали за Купа България и знаем по какъв начин е. Да не забравяме, че миналага година, когато спечелихме Купата, играхме край против Монтана. Поздравявам ги за класирането, уповавам се да зарадваме нашата аудитория ", сподели още Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР