Треньорът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс – Рене Мюленстийн

...
Треньорът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс – Рене Мюленстийн
Коментари Харесай

Треньорът на Бербо в Индия: Ще бъдем като Манчестър Юнайтед

Треньорът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс – Рене Мюленстийн даде обещание, че отборът ще играе нападателен жанр и ще прилича на Манчестър Юнайтед през новия сезон на индийската Суперлига. Холандецът, който в продължение на шест години беше помощник на Сър Алекс Фъргюсън при „ алените дяволи “ разяснява, че отборът му в добра позиция преди началото на шампионата в петък, когато Керала Бластърс играе с Атлетико де Колката.

" Научил съм доста неща от Фъргюсън и той обичаше да споделя преди сезона да " помним, че сухите мрежи печелят титли. Идвам от страна, която постоянно е играела трогателен футбол. Работих 12 години в Манчестър Юнайтед, 6 години със Сър Алекс и това е единственото, което знам. Ще играем с прочут риск като всеки атакуващ тим. Но се надявам да бъдем също толкоз положителни и солидни в отбрана “, съобщи Мюленстийн.

„ Тренировките ни по време на подготовката бяха доста сходни на тези, които правехме в Манчестър Юнайтед. Единственото, в което не бях сигурен е до каква степен мога да предизвикам играчите, само че методът и стилът са сходни, Бербатов и Уес Браун могат да го потвърдят ", добави холандският експерт.

„ Не мога да приказвам за всеки тим от Суперлигата, само че съм съвсем уверен, че ние имахме най-хубавият подготвителен лагер. Знаем това от опит, тъй като съм бил на подготовки с Манчестър Юнайтед и знам какъв брой значим е предсезонният интервал за играчите. Виждаме, че някои тимове имат проблеми с травми, само че ние сме в добра позиция, тъй като започнахме постепенно и последователно надграждахме “, проучва някогашният управител на Фулъм. 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР