Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша засипа със суперлативи бившия

...
Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша засипа със суперлативи бившия
Коментари Харесай

Геша със страхотни думи за Илиан Илиев

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша засипа със суперлативи някогашния си съотборник в Черно море и Левски Илиан Илиев след днешната загуба с 0:2 от „ моряците ” на стадион „ Младост ” във Варна.

„ Спарингът не е индикатор за Черно море, защото съставът им бе омешан. Аз съм уверен, че Илиан ще направи тим на „ Тича ”, защото ще вложи професионализъм и персонални усеща. Той е израснал в Черно море и е приключил кариерата си в отбора, тъй че ще работи с голямо предпочитание ”, сподели за „ Петел ” Геша.

Специалистът похнали своите подопечни за продукцията им против Черно море: „ Създадохме задоволително положения, само че ни липсваше майсторство и централизация в завършващия удар. Все отново трябваше да отбележим най-малко един гол за самочувствие. Тези, които пробвах – Макриев и Жорж, няма да останат. Водим договаряния с трима положителни играчи и в случай че вземем най-малко двама от тях, ще съм удовлетворен. Става въпрос за две позиции – централен бранител и централен нападател. ”

Във вторник Черноморец стартира присъединяване си в „ Балчик къп ” с мач против елитния Витоша (Бистрица) от 14 часа в Албена.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР