Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази задоволство, че неговият

...
Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази задоволство, че неговият
Коментари Харесай

Геша: Футболът в Североизток е осиротял, радвам се, че Спартак се възражда

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази удовлетворение, че неговият роден Спартак 1918 се възражда, защото счита, че футболът в Североизточна България е в застой.

„ Радвам се, че Спартак се възражда, защото футболът в Североизток е осиротял. Ако оставим настрани Лудогорец, единствено в Черно море, Дунав и при нас вървят нещата. Но това е малко за Североизтока, където постоянно е имало одобрени центрове. Хубаво е, че някогашният ми отбор Добруджа ще се завърне в професионалния футбол, въпреки че мястото му е в елита. Но нека футболът се възроди и в позабравени центрове, като Търговище, Шумен и Силистра. Това ще разреши на младите футболисти, които излизат от старша възраст, да имат по-голям избор къде да играят “, съобщи за „ Петел “ Геша.

Той добави, че в утрешната инспекция с Черно море ще тества двама млади играчи на проби от София. Единият е родственик на някогашния левскар Димитър Макриев, а другият е младеж на Левски, който е ритал и в Италия.

„ Това не са попълненията, които търсим. Очакваме опитни играчи на равнище „ Б “ група, само че сега те още не са разтрогнали договорите си с актуалните клубове “, приключи Иванов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР