Треньорът на Черно море, избран за номер 1 на България

...
Треньорът на Черно море, избран за номер 1 на България
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Имах предложение за селекционер на националния отбор


Треньорът на " Черно море ", определен за номер 1 на България за 2021 година - Илиан Илиев, е имал предложение да застане отпред на националния отбор по футбол. Той е водил диалози през зимата на 2020 година, само че е отказал.

" Имаше диалози предната зима. Не мисля, че беше верният миг. Трудно е да се работи, тъй като няма доста варианти. Казвам го с ясното схващане, че ние сме треньорите в клубните тимове, които би трябвало да " бутат " националния тим, да оказват помощ с млади футболисти, с твърдоглавие, с всички тези негативи, които можеш да събереш като налагаш млади футболисти. Много е елементарно да кажеш " Тези не са подготвени ", съобщи той пред bTV.



Българският футболен съюз избра вместо Илиев Ясен Петров.

Като треньор на " Черно море " от близо 1500 дни насам (вторият най-дълго задържал се на поста в тима), Илиев знае по какъв начин да сътвори колектив и на какво да научи младите си футболисти. Той си служи с комизъм, само че и с значими препоръки.



" Едно младо момче от нашите стартира да играе и пристигна чужденец на неговия пост. Правим някакви извършения и другите непрекъснато му споделят " Браво ". Нашият споделя " Хайде стига сте го бравосвали ". Той му е противник за поста. Обърнах се и му споделих: " Момче, гледай себе си. Ти играеш ли добре, той няма да влезе ". Това са доста значими неща за колектива ", разкрива той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР