Треньорът на Черно море Илиан Илиев застана пред камерата на

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев застана пред камерата на
Коментари Харесай

Илиан Илиев след 1:1 в Разград: Има нотка на разочарование

Треньорът на Черно море Илиан Илиев застана пред камерата на DIEMA SPORT след равенството 1:1 в гостуването на Лудогорец.

" Когато си водил в резултата съвсем до края на мача, има защо да съжаляваш. Затова е и тази нотка на отчаяние в нашия тим. Вярно е, че противникът имаше много обстановки за гол и по тази причина би трябвало да приемем резултата. Ако имахме повече самочувствие, можехме и да спечелим при някоя контра ", бяха първите думи на наставника на " моряците ", написа gong.bg.

Илиев разкри, че под негово управление Черно море за първи път е играл с трима бранители, респективно и петима, когато тимът се пази. 

" Изиграхме три мача за седем дни с доста дълги и тежки пътувания. Доста хора са отвън строя и би трябвало да разгадавам на едни и същи хора. Имаше пропуски, несъмнено, само че съм удовлетворен. Това не е нашият жанр, започнах смяната поради насъбраната отмалялост ", изясни треньорът. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР