Треньорът на Черно море Илиан Илиев взе 19 футболисти на

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев взе 19 футболисти на
Коментари Харесай

Черно море с 19 човека на лагер преди мача с Ботев Пд

Треньорът на Черно море Илиан Илиев взе 19 футболисти на лагер преди семейството на Ботев Пловдив. Сред избраниците на експерта попадна нападателят Исмаил Иса, който пропусна последните три мача на “моряците ” поради травма.

Аут за срещата са осъденият за насъбрани картони Патрик Андраде и Дани Кики, който е с контузия. В групата е и младият нападател от школата на клуба Денислав Ангелов.

Двубоят сред Черно море и Ботев Пловдив е в петък, 20 септември, от 17:30 часа на стадион “Тича ” във Варна. Цената на билетите е 6 лв. и ще се продават на касите от 15:30 часа.

19-те на Черно море: Иван Дюлгеров, Миодраг Митрович, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Димитриос Хантакиас, Фахд Актау, Даниел Димов, Васил Панайотов, Аристоте Ндонгала, Емил Янчев, Жордао Кардосо, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Мартин Минчев, Жоржиньо, Исмаил Иса, Денислав Ангелов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР