Треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след победата над

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след победата над
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Младите превъзхождаха всички, ако Кононго иска в Турция, ще продължи с пробите

Треньорът на Черно море Илиан Илиев показа след успеха над Черноморец (Балчик) с 2:0, че е удовлетворен от желанието на младите футболисти. Той приказва още за селекцията, контролите и статута на Кононго.

“За първа контрола е напълно обикновено футболистите да са малко тежки, да няма смяна на ритъма. Но от желанието сме удовлетворени. Стана нелош мач. Това е една подготовка. Абсолютно никакво значение няма резултата. Естествено, имаме много да работим и е обикновено в този интервал да не сме на 100%. Ще е доста неверно, в случай че в този момент сме в идеална форма, а след 40 дни не сме”.

“Предвид неприятната травма на Стефан Станчев ще се наложи да търсим още един централен бранител. Търсим и нападател. На този стадий нямаме нищо съответно. За лагера в Турция ще вземем много млади момчета. Както видяхте, те откъм предпочитание превъзхождаха всички”.

“Рано е да вземем решение за Кононго. Със сигурност след тази контрола няма по какъв начин да му предложим контракт. И той както всички в тима се готви от първия ден и е обикновено да е по-тежък и в идеалното си положение, с цел да покаже качествата си. Имам няколко забележки към него, изключително в отбранителен проект. Вижда се, че е по-добре в атакуващ проект. Ако желае да пристигна с нас в Турция, ще продължи пробите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР