Треньорът на Черно море Илиан Илиев съжали, че отборът му

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев съжали, че отборът му
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Няма да браним резултата в реванша

Треньорът на Черно море Илиан Илиев съжали, че тимът му е съумял да осъществя трето попадение в днешния дуел с Локомотив (Пловдив). “Моряците” победиха своя конкурент с 2:1 на “Тича” в първи дуел за седмото място, което дава късмет за присъединяване в Лига Европа при триумф по-късно над третия от първата шестица. Наставникът съобщи, че отборът му няма да играе за равенството в реванша и ще търси попадение на “Лаута”.

" Искам да похваля футболистите, че направиха това, което бяхме замислили. Изчаквахме и не рискувахме доста. Знаехме, че Локомотив ще е подреден на центъра и ще чака наши неточности. Съжаляваме, че не вкарахме още голове. Локомотив би трябвало да са удовлетворени от това, че означиха. В Пловдив те ще би трябвало да нападат, а ние имаме нужните хора, които могат да употребяват празните пространства. Можеше да сме малко по-умни и търпеливи в последните 15 минути. Подведе ни адреналинът и публиката. В петък пътуваме и в събота играем отново. Можем да си вземем поука от грешките. Всеки гол връща съперника в играта. Ще бъдем доста деликатни ", стартира наставникът на " моряците ".

" В Локомотив изкарах хубави месеци и знам, че там не се играе елементарно. Очаква ни сложен дуел. Все още мачът е отворен и ще би трябвало да се постараем повече в реванша. В последните десетина минути имахме положения да вкараме трети гол. Не сме се прибрали да пазим резултата, а тръгнахме да търсим трети гол. Браво на Зехиров за гола. Дали е желал да центрира, или да стреля, той знае. Имаше и неточности, не бяхме съвършени, което е обикновено в спорта. Няма да браним единия гол в реванша. Няма да чакаме в Пловдив и да държим резултат 0:0. Ще играем по същия метод, както със Септември и ще търсим гола ", разяснява Илиев.

СНИМКА: Булфото Първа лига 2 кръг, сряда 16 май  Черно море 2:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР