Треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че клубът вече

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че клубът вече
Коментари Харесай

Раздялата между Жоржиньо и Черно море е факт

Треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че клубът към този момент се е разделил с нападателя Жоржиньо. Както е известно, Илиан разкри, че Жоржиньо си потегля още след мача с Царско село.

Наставникът изясни каква е обстановката с играча:

" Той потърси диалог с нас, с управлението, и сподели, че не се усеща добре и не дава това, което се чака от него. Психологически съкрушен е. Ние не искахме да го пускаме, най-малко да останеше до зимата ".

" Защото в този момент няма по какъв начин да намерим нов нападател, а и да вземем някого, той до момента в който се приспособява, ще свърши полусезонът. Неприятно е, че се разделяме. Но пък човек, който не се усеща благополучен и не е подготвен да оказва помощ... Мисля, че към този момент се подписа раздялата с него ", сподели Илиев за dsport.bg.

" Момчета, които не бяха първи избор през предходния сезон, в този момент са на предна линия. В множеството случаи се оправят. Колкото повече време минава, толкоз по-добре се сработваме. Аз съм " за " да си развиваме нашите футболисти. Ние имаме по 3-4 напълно млади играчи от набор 1999 надолу, които играят постоянно ".

" Но един вратар дали е от Сърбия или Словения - все е чужденец. Просто е неуместно това предписание. Пък и е единствено на един пост. Решението не е премислено. Разбирам, че желаят да оказват помощ на българския футбол, само че не разбирам по какъв начин по този начин го не разрешават това за вратарите отвън Европейски Съюз. А и хората си имат контракт - тригодишен е при нас ", добави Илиев.

Черно море играе 1/8-финал за купата с Левски. От 2006-а насам варненци пет пъти са спирали сините в шампионата. " Това е единствено статистика. Дано да повлияе, само че нямам доверие да има кой знае какъв брой огромно значение ", разяснява Илиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР