Треньорът на Черно море Илиан Илиев постави високи цели пред

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев постави високи цели пред
Коментари Харесай

Илиан Илиев обяви целите пред Черно море срещу ЦСКА-София

Треньорът на Черно море Илиан Илиев сложи високи цели пред тима си за семейството на ЦСКА-София в събота. Двубоят е от петия кръг на efbet Лига. Илиев ще желае Черно море да изиграе този мач мъдро и да завоюва трите точки.

" След загубите от Лудогорец и Локомотив (Пловдив) играчите са по-мълчаливи и съсредоточени. Имаше пауза в шампионата, а ние поработихме добре и се надявам да се представим добре. При нас няма да играе Родриго, Патрик си потегли, Мартин Минчев го няма. Имаше хора с националните тимове. При всичкото ми почитание, само че Петър Занев не игра последните мачове за ЦСКА София, а Ахмедов в едни мачове бе запаса, в други титуляр. Не имам вяра тяхното неявяване болести заболяване от Ковид - 19 да се отрази по някакъв метод на представянето на гостуващия тим.

И при нас има изчезнали играчи, както и наказването на Родриго. Имаме и други момчета, които ще дадат максимума от себе си и ще гоним трите точки. На стадион " Тича " е мъчно на всеки, само че предишния сезон допуснахме доста равенства като хазаин.

Спечелихме повече точки като посетители. Срещу Лудогорец се подведохме и бяхме в еуфория и това ни изигра неприятна смешка и загубихме. С ЦСКА София би трябвало да играем мъдро срещата. Ако играем мъдро, не трябва да оставяме играчите на ЦСКА София свободни пространства в офанзива, тъй като те там са мощни ", сподели Илиан Илиев пред БНР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР