Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството
Коментари Харесай

Леандро Андраде се завръща в групата на Черно море за мача с царете

Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира групата за семейството на Царско село от 14-ия кръг на efbet Лига. От нея отпаднаха Стефан Велев и Родриго Вилела, които към момента не са възобновени от контузии, и Пабло Гарсия, който изтърпява наказване. Аут за срещата са още Сами Ел Анаби, Фоде Гираси и Мартин Милушев.

Срещата сред Черно море и Царско село е в събота, 6 ноември от 12,30 часа на стадион “Тича ” във Варна. Цената на билетите за дуела е 7 лв. и ще се продават в деня на мача два часа преди началото на срещата.

За всички искащи да следят няма ПФК Черно море ще отвoри пункт за проби за COVID-19, с цел да могат да участват на стадиона. Пунктът ще работи в събота от 8,30 часа до 11,30 часа и ще е позициониран на бул. “8-ми Приморски полк ” до касите за билети. Цената на тестванията е преференциална – 8 лева за антигенен тест, като останалата част от парите за него се поема от клуба.

ПФК Черно море напомня на искащите да гледат мача онлайн да си купуват билети единствено в случай че имат годен документ. Хора без документ за приключил цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест, и с персонални карти няма да бъдат позволени на стадиона, написа chernomorepfc.bg.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Найденов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Росен Стефанов, Васил Панайотов, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Калин Георгиев, Зе Гомеш, Евгений Сердюк, Джеваро Непомусено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР