Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20
Коментари Харесай

Черно море ще разчита на бразилец срещу ЦСКА

Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира група от 20 футболисти за гостуването на ЦСКА-София в четвъртфиналния мач от шампионата за Купата на България. В нея за първи път попадна бразилецът Мишаел Алвес, който към този момент е с права в БФС и може да играе против „ армейците “.

В групата след наказване се завръща Васил Панайотов, който пропусна мача със Септември поради аления картон в Разград против Лудогорец, оповестиха от варненския клуб.

Заради травми дуела пропущат Николай Златев, Ангел Ангелов и Едгар Пашеко. Аут е и Матеус Машадо, чиито документи към момента не са подготвени.

В групата на Черно море за срещата са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Атанас Илиев и Исмаил Иса.

Отборът на Черно море потегля за София на следващия ден сутринта, а в столицата " моряците " ще проведат последната си подготовка преди срещата.

Четвъртфиналната среща сред ЦСКА-София и Черно море е във вторник (4 април) от 20:00 часа на стадион „ Българска войска “. Победителят от дуела ще се класира за полуфиналите на шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР